MEIBES - spolehlivé systémy pro kotelny

Trinity Karlín rezidencia – luxus, kényelem és fűtés a MEIBES-től

Vissza

A korszerű építészet, a kellemes környezet, a kényelmes lakhatás és a gondok nélküli fűtés – üdvözöljük a Trinity rezidenciában. A MEIBES méltó kihívásnak tekintette a projektben történő részvételt. Az eredménynek örülünk, akárcsak a több száz új otthonra lelt ember is.

Karlín – a modern lakóhely

A prágai Karlín negyed ma már rendkívül keresett lakóövezet. Ez a negyed nemcsak kiváló tömegközlekedési hálózattal, hanem csúcsminőségű polgári felszereltséggel is rendelkezik. A Rohanské rakpart környezetében minden megtalálható, amire az egyéneknek és családoknak az elégedett élethez szüksége van: iskolák, óvodák, boltok, éttermek, hivatalok, gyógyszertárak, posta, sportlétesítmények, és a művészeteket kedvelők számára létesített helyszínek. A rezidencia helyéül szolgáló Rohanské rakpart pedig romantikus sétákra hívogat a folyó partján. Prága belvárosa alig pár percre van.

Három fényűzéssel teli toronyház

Az újépítésű ingatlan komplexumban összesen 110 új lakás található. Nemcsak egyedülállók és párok, hanem családok is otthonra leltek it, nem csoda, hisz az 1 szoba+konyhasaroktól a 4 szoba+konyhasarok és tetőteraszig terjedő változatból választhattak. A friss levegőn tartózkodást viszont a háromtornyos rezidencia minden lakója élvezheti. Minden lakás ugyanis erkélyes, előkertes vagy a már említett terasszal rendelkezik. A nagyobbakhoz (2 sz.+ks-tól) garázsállás is tartozik. A komplexumot zöldövezet veszi körül, és méltán tartozik a legmodernebb architektonikai megoldások közé. Az esztétikai oldalon túl viszont meg kell említenünk a gyakorlati oldalt is. Például át átgondolt fűtésrendszerrel a lakástulajdonosok komoly fűtésmegtarítást érhetnek el. A mi feladatunk volt a teljes ház fűtésének hatékonnyá tétele.

Az épület készen áll, az együttműködés folytatódik.

A MEIBES katalógusból rögtön két több terméket is felfedezhet a rezidenciában: vagyis a LOGOtherm Standard lakás hőközpontokat és a LOGO mix padlófűtést, a hőmennyiségmérőket, a vízórákat és a szobatermosztátokat. A befektetővel 2013-ban kezdődött az együttműködés, amikor megállapodtunk egy szolgáltatási díjról. A fűtéstervezővel a teljes építkezés alatt folyamatosan együttműködtünk. A használatbavétellel azonban a MEIBES szolgáltatásai nem érnek véget. Amikor biztosítottuk az állomások beszállítását és beszerelését, a következő lépés került sorra – a közműszolgáltatókkal kötendő szerződés előkészítése, vagy a garanciális és garancia utáni szerviz. A fűtésidény a MEIBES gondtalan azután is, miután a lakók beköltöztek a rezidenciába.

A tervéhez testreszabott okosfűtése és teljeskörű szolgáltatásai Önnek is lehetnek. Jelentkezzen nálunk és élvezze gondtalanul az otthon melegét.